Contact|

Congres zedendelinquenten


30 maart 2023 | Van der Valk Zuidas Amsterdam & online

Voorwaarden

Organisatie

Het programma van het Congres Zedendelinquenten is ontwikkeld in samenwerking met Uitgeverij SWP. Mediapartners van het congres zijn de tijdschriften Participatie en Herstel  en SoziO. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom.
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op donderdag 30 maart 2023 in Van der Valk Zuidas in Amsterdam.
 

Prijs

De reguliere prijs voor deelname op locatie bedraagt € 369,- excl. btw. Dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. De deelnameprijs voor online deelname is € 275,- excl. btw en is inclusief congresmateriaal. Tevens inclusief is het later in 2023 beschikbare boek Zedendelinquenten, dat u als deelnemer bij verschijnen krijgt toegestuurd.
U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.
 
Kortingsregelingen

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.

Studenten: studenten ontvangen € 99,- korting. Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

Sozio- en PenH-abonnees: abonnees ontvangen € 30,- korting op hun deelname. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 

Proces-abonnees: abonnees ontvangen € 30,- korting op hun deelname. Voorwaarde is dat zij de speciale kortingscode die zij hebben ontvangen, invoeren. 

Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.
 

Annuleringsregeling

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 16 maart 2023 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd.
  2. Bij annulering tussen 16 maart 2023 en 23 maart 2023 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
  3. Bij annulering na 23 maart 2023 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.


Algemene Voorwaarden

Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.

 

Contact

Programmaverantwoordelijken
Opzet door Jaap van Vliet
i.s.m. Paul Roosenstein 
planning@logacom.nl
 
Congrescoördinator/Backoffice:
Mariska Witteveen
 
 
Nadere informatie
Logacom BV, www.logacom.nl
T. 020-3203364